Wki

Hoe je een baby te vermaken

Het houden van een baby vermaakt is echt heel makkelijk. Ze genieten van het verkennen van bijna alles en de liefde om dingen uit te maken van een tas of uit lades.

Stappen

Hoe je een baby te vermaken. Leg de baby op de grond op hun buik of rug of plaats ze in een springkasteel vervoeren.
Hoe je een baby te vermaken. Leg de baby op de grond op hun buik of rug of plaats ze in een springkasteel vervoeren.
 1. 1
  Leg de baby op de grond op hun buik of rug of plaats ze in een springkasteel vervoeren. Zorg ervoor dat met er een of een voorwerp voor de baby, zodat hij of zij zich kunnen richten op die en ermee spelen.
 2. 2
  Vind een set plastic sleutels en rammelen ze voor de baby. Ze kunnen gemakkelijk afleiden door zoiets als dit, en als je een set sleutels niet kunt vinden, probeer dan een stuk speelgoed dat of rammelaars schudt.
 3. 3
  Maak grappige geluiden, praat met hen, of zelfs gezichten te maken. Baby's houden van te worden gesproken en hebben de aandacht gericht op hen. Rondlopen met hen in je armen, zodat ze kunnen zien wat er gaande is.
 4. 4
  Liedjes zingen. Play "patty cake" of "Itsy Bitsy Spider" of anderzijds games. Play 'peek-a-boo "door het onderwijs van de baby om de deken omhoog en omlaag hem / haar.
 5. 5
  Geef de baby iets wat ze normaal niet mogen spelen met, zoals plastic ware, potten en pannen, lege dozen of zelfs een portemonnee.
 6. 6
  Ga op een uitje. Baby's houden om naar te kijken andere kinderen. Neem een ​​kleintje naar het park en laat ze kijken naar de grotere kinderen spelen. Zelfs naar een nabijgelegen gebied, zoals de achtertuin, winkel op de hoek, of het controleren van de mailbox wordt een baby te vermaken.
 7. 7
  Lees een boek om een baby of kind. Probeer het gebruik van verschillende stemmen, tonen, plaatsen, gruffness en accenten om het leuker te maken. Wijzen op en de naam dingen op een pagina.
 8. 8
  Bouw een toren van blokken samen of bouwen een toren en laat de baby klop het af.
 9. 9
  Probeer het verplaatsen van de baby rond het huis, appartement, of wat dan ook elk half uur of zo. Om de baby, kan het lijken alsof een geheel nieuwe plek om te spelen.
 10. 10
  Nemen uit de kleren van de baby en hem of haar in een lege badkuip om te spelen voor een tijdje. Veel baby's houden van het hebben van enige tijd zonder kleren aan, en het kan goed zijn voor het behandelen en voorkomen van luieruitslag zijn.
 11. 11
  Baden een zuigeling; veel baby's echt genieten van een bad tijd. Ouders houden terug te komen naar een schone, blije baby.
 12. 12
  Zet wat muziek en dans met de baby die in je armen (niet te ruw)!
 13. 13
  Veel baby's houden rippen papier, zoals krant. Wees voorzichtig dat het papier niet te krijgen in hun mond. Om te voorkomen dat een dergelijk probleem, bieden de baby een fopspeen als hij of zij speelt met het papier. Probeer om papier dat is zeer schoon of gebruik maakt van op soja gebaseerde inkt indien mogelijk te vinden.
 14. 14
  Maak ruimte voor de baby in hun speelgoedkist en zitten ze daar met het speelgoed te spelen.
 15. 15
  Spelen in de kast of onder een deken tent met zaklampen en andere speelgoed lichten.
 16. 16
  Altijd praten met hen in grappige manier en maak grappige geluiden st dat zij zullen genieten

Tips

 • Baby's beter in te spelen als je praat met een stem die is een beetje hogere toon dan zijn normale register.
 • Wees creatief. Veel alledaagse objecten en situaties kan een bron van vermaak voor een baby. Voor meer in een maand vermeld op maand gids uitgewerkte ideeën, bezoek www.best-kids-activities.com/play.html.
 • Als de baby niet beginnen te huilen, blazen een stroom van lucht naar zijn of haar gezicht, zachtjes alsof je probeert om een ​​kom soep afkoelen. Dit zal de baby te kalmeren en hij / zij zal stoppen meestal voor een diep adem, dit is uw kans om te amuseren.
 • Glanzend of lawaaierige voorwerpen en speelgoed altijd lijken te helpen. Maar zorg ervoor dat het niet te luid voor de baby te huilen.
 • Bij het maken van gezichten je wilt om voorzichtig te zijn over wat gezichten die je maakt, wil je niet om de baby te schrikken en ze huilen. Ook wanneer ze te praten, je wilt in een mooie rustgevende en kalmerende stem, niets te alarmerend voor hen te praten.
 • Baby's kunnen worden gemakkelijk oververmoeid na meer dan twee uur. Zorg ervoor dat de baby wordt steeds dutje tijd om ervoor te zorgen dat hij of zij kalm en gelukkig zullen zijn. Om de baby in slaap te krijgen, probeer dan zwaaien ze, zingen ze een slaapliedje, en het aanbieden van een fopspeen.

Waarschuwingen

 • Baby's hebben hun eigen ruimte ook. Ze willen met rust gelaten worden met boeken om het te controleren. Let op je kind, maar ook hen in staat stellen om tijd alleen te hebben. Denk niet dat je hebt om hen te vermaken de hele tijd!
 • Houd je ogen op de baby te allen tijde (of zorg ervoor dat iemand anders in de kamer kijkt).
 • Vermijd objecten die zijn scherp. Voorkomen dat het spelen in gebieden waar een baby gemakkelijk kon stoten zijn / haar hoofd en meubilair met scherpe hoeken.
 • Zorg ervoor dat u zachtjes speelt - baby's zijn gevoelige mensen!