Wki

Hoe je de beste foto's op een 3D echo krijgen

Dus je zwanger bent en je een afspraak maken om een ​​3D/4D echo krijgen hebt ingesteld. Je bent enthousiast! U krijgt om uw baby te zien voordat hij of zij geboren is. Hoe kunt u het optimaliseren van uw kansen om de best mogelijke foto's te krijgen op uw 3D-echo?

Stappen

Hoe je de beste foto's op een 3D echo krijgen. Ga op het juiste moment binnen uw zwangerschap.
Hoe je de beste foto's op een 3D echo krijgen. Ga op het juiste moment binnen uw zwangerschap.
 1. 1
  Ga op het juiste moment binnen uw zwangerschap.
  • Als je gewoon geïnteresseerd in het controleren van het geslacht, kan je net zo vroeg als 17 weken te gaan. Elke eerder, en de resultaten kunnen niet nauwkeurig, wat leidt tot een extra laag verf voor uw slaapkamer.
  • Om goede foto's te krijgen, zijn 3D echo best uitgevoerd tussen 20 en 32 weken, en de beste foto's zijn tussen de 24 en 30 weken.
  • Als u graag om een ​​close-up shot van het gezicht te krijgen, dan is 28 tot 32 weken is de beste tijd.
  • Na 32 weken, is er minder vloeistof rond de baby te werken, wat kan leiden tot suboptimale resultaten. Ook, na 32 weken, de baby kan al ingedaald in het bekken, waardoor het krijgen van een uitzicht van de baby onmogelijk.
 2. 2
  Drink veel water voor 1-2 weken voor uw afspraak. Dit betekent acht 8-ounce glazen per dag. Dit helpt opruimen het vruchtwater en zorgt ervoor dat er voldoende vloeistof rond de baby. Goed van tevoren beginnen, het maakt niet veel goed aan het water de avond vóór of de ochtend van uw 3D-echografie alleen drinken.
 3. 3
  Comfortabel zijn. U hoeft niet naar een volle blaas hebben, zoals u zou doen met uw medische echografie. Dit is uw tijd, en je wilt zijn comfortabel en ontspannen, zodat u kunt genieten van het kijken naar je baby. Het hebben van een volle blaas helpt niet veel met 3D echo. Dat gezegd zijnde, als je baby is in een bijzonder lastige locatie en je hebt al een mislukte poging in het krijgen van een goede foto van de baby had, uw echografie technicus kan verzoeken u in de volgende keer met een volle blaas, maar dit moet een zeldzame gebeurtenis.
 4. 4
  Zie je baby bewegen in 4d door het plannen van uw afspraak op een moment dat je denkt dat je baby is het meest waarschijnlijk om wakker te zijn. Na 19 weken, is je baby al de ontwikkeling van een slaappatroon, en je in staat zijn om de tijd dat je baby is het meest waarschijnlijk wakker te voorspellen.
  • Als uw baby slaapt op het moment van uw echografie afspraak en u wilt uw baby bewegen te maken, probeer dan het drinken van wat sinaasappelsap. Dit is gebleken om de baby naar buiten te stimuleren. Voor sommige vrouwen, chocolade werkt ook. Probeer anders rondlopen.

Tips

 • Goede 3D-beelden is afhankelijk van de machine, de technicus, en de zwangere vrouw. Soms is de beste machine en de beste technicus kan niet krijgen van een goed imago als de baby is niet in een goede positie.
 • Als je baby's handen voor het gezicht, is dit niet per se een "slechte" foto. Dit kan je baby's persoonlijkheid laten zien en een meer true-to-life beeld van uw baby dat je meer dan dat gewaardeerde gezicht-shot kan koesteren.
 • Als u een tweeling, moet u eerder komen, 22-28 weken, om de beste foto's te krijgen.
 • Zorg ervoor dat je naar een 3D echo centrum waar ze moeten gecertificeerde echografie technici.
 • Als je niet kunt krijgen goede foto's, probeer dan opnieuw komen op een andere dag of verder mee in je zwangerschap. Veel 3D echografie centra zal toestaan ​​om terug te komen voor gratis of tegen een nominale vergoeding om betere beelden te krijgen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw 3D-echografie centrum maakt gebruik van gecertificeerde echografie technici. Check hun website of bel en vraag hen.
 • Uw echografie technicus kan druk op je buik of doe wat porren, maar ze moeten niet laten meeslepen en te hard op je buik. Zelfs als ze lijkt te worden ervaren, bedenk dan dat het je lichaam. Als u niet vertrouwd bent met de manier waarop ze te drukken op je buik voelt, dan moet je haar vragen om te stoppen.
 • Zorg ervoor dat uw 3D-echografie centrum heeft een medisch directeur om uw veiligheid te waarborgen.
 • Weet koffie of andere cafeïnehoudende dranken te helpen de baby te stimuleren niet drinken. Hoewel dit werkt, het veroorzaakt ook vernauwing van de bloedvaten van de placenta. Herhaalde blootstelling aan cafeïne kan leiden tot groei beperkt of gestoorde ontwikkeling.
 • Een groot beeld op een 3D echo op geen enkele manier kan vervangen voor uw medische echo. 3D echo's niet naar binnen kijken je baby en kan je niet vertellen als er iets mis is. Niet vervangen door een 3D echografie voor een goede prenatale zorg.