Wki

Hoe het opzetten van een hamster kooi

Een hamster is een gemakkelijk huisdier te verzorgen. Wil je weten hoe je de perfecte kooi te maken voor je baby? Verwend hamsters zullen van dit.

Stappen

Hoe het opzetten van een hamster kooi. Uitzoeken van een geschikte kooi.
Hoe het opzetten van een hamster kooi. Uitzoeken van een geschikte kooi.
 1. 1
  Uitzoeken van een geschikte kooi. Een hamster heeft een kooi met minstens 360 vierkante centimeter van de vloer ruimte te zijn comfortabel (hoe groter de kooi, hoe gelukkiger de hamster). Zorg ervoor dat het kan geen kwaad de hamster, het moet gecoate draad voor ventilatie en veiligheid zijn, en bij voorkeur een plastic bodem zonder kabels! Een glazen bak met mesh top en het veiligstellen van apparaten werkt ook heel goed, maar het is zwaar. U kunt een bak kooi te maken ook, voor minder dan 15€ dat is veel goedkoper dan de kleine petstore kooien.
 2. 2
  Maak de nieuwe kooi met een milde zeep en water om kunststof resten uitstappen. Goed uitspoelen.
 3. 3
  Droog de ​​behuizing zeer, zeer goed met een handdoek of papieren handdoek.
 4. 4
  Voeg beddengoed. De beste keuze in het zwerfafval is Care Fresh of een knock-off genaamd Critter Care. U kunt Critter Care kopen bij Wal-mart.
 5. 5
  Krijgen een kleine hamster hut. Het maakt niet uit welk merk dat is, mits het niet-toxisch. Vul het met geraspte toiletpapier (niet geparfumeerd), maar nooit met een doek of katoen, want als de hamster opneemt dit het dodelijk zou kunnen zijn.
 6. 6
  Voeg een wiel. De beste keuze is een met een stevig loopvlak tot staart of voet verwondingen te voorkomen van het krijgen van gevangen in de spaken (en als ze hun hoofdje betrapt ze kon sterven.) De meeste kooien worden verkocht met een 6 inch wiel, maar het zou moeten zijn minstens 8 centimeter om de spanning van de rug van de hamster nemen.
 7. 7
  Je moet een kom, als je niet beschikt over een kom en net verstrooien omheen kon mengen met poep en plas van je hamster. je moet legen en vullen van uw hamster voerbak elke dag vullen tot 2 centimeter high.Also voer hem behandelt zoals broccoli, wortelen, komkommers, etc, maar probeer niet te voeden tot veel greens aangezien zij de hamster kan geven een buikpijn.
 8. 8
  Zorg ervoor dat u een fles water minstens drie centimeter van de grond - Een beetje lager voor dwerghamsters, zodat ze kunnen bereiken opstaan.
 9. 9
  Koop een zak met kauwen sticks - Ze zijn een must, als hamsters moeten houden hun tanden afgeslepen laag, zodat zij in staat zijn om te eten. U kunt ook voedzame blokken voor hamsters die fungeren als de belangrijkste bron van voedsel, dan aanvullen met fruit en groenten.
 10. 10
  Speelgoed, buizen, en wat voeg uw boot drijft en verwent je hamster.

Tips

 • Maak de kooi elke week.
 • Zorg ervoor dat de fles water niet lekt. Om dit te controleren, moet je kijken wanneer je kleine vriend heeft een drankje aan als het lekt dan zien. Hamsters krijgen dorst snel en hebben veel, dus zorg ervoor dat je een behoorlijke omvang fles.
 • Geef uw huisdier een wekelijkse huis checkup. Luister naar hun ademhaling, en als er is een piepende ademhaling bel een dierenarts. Check hun poten voor snijwonden, check hun tanden; controleren hun huid om te zien of er tekenen van schilferige of geïrriteerde huid. Ervoor zorgen dat hun neus droog en hun ogen duidelijk is. U kunt overwegen een gewicht van hen om te zien of ze winnen of verliezen van gewicht, wat je zou kunnen tippen aan problemen.
 • Zorg ervoor dat je ze een kans om comfortabel te krijgen met hun nieuwe kooi voordat u geven. Verhuizen naar een nieuwe kooi is een grote gebeurtenis voor een hamster en ze meer geïnteresseerd in de menselijke aandacht zal zijn zodra ze zijn gelukkig.
 • Laat ze niet te houden door de benen en kruiwagen hen. Het stammen hun kleine benen, en kan ze pijn doen.
 • Het is het beste om te beginnen met een nieuwe kooi, maar als je een oude kopen of gebruiken, maak hem schoon met een milde baby zeep (Johnson's milde baby zeep), en spoel door. Ook om mee te nemen van de geur van de oude kooi van de oude huisdier, kunt u gebruik maken van azijn. Maar azijn neemt niet weg de kiemen van de oude kooi.
 • Probeer hen leeg granen of mueslireep dozen met de bedrukte buitenkant verwijderd om de blootstelling aan inkt te voorkomen. Hamsters graag lege wc-papier-buizen, ook, en zal houden om te spelen in totdat ze kauwen ze aan flarden.
 • Maken veel traktaties voor je vriend, zodat ze zich thuis kunnen voelen.
 • Geef ze schoon water per dag.
 • Een goede fles water is essentieel voor een goede hamster kooi.

Waarschuwingen

 • Heb je hamster niet blijven buiten waar de temperatuur verandert, katten of andere roofdieren hem zou kunnen schaden, of het zal gevoelig voor ziekte.
 • Als je de crittertrail Dazzler of andere vormen ze komen met een gesloten wiel dat kan erg vervelend zijn als links unemptied elke dag.
 • Laat nooit de kooi geopend.
 • Syrische hamsters moeten alleen gehouden worden of ze zullen vechten tot de dood!
 • Als u nog andere, potentieel bedreigende huisdieren, houden de kooi omhoog waar de andere dieren niet zullen zien.
 • Laat je niet een voor kleine kinderen! Ze kunnen ze niet omgaan en of zij of de hamster kan worden gekwetst (slecht of zeer, zeer slecht in het geval van de hamster)
 • Zorg ervoor dat de kooi wekelijks schoon te maken, of ze kunnen sterven aan de opbouw van uitwerpselen en urine en de dampen van hen.
 • De Care vers of Critter Fresh beddengoed is beter dan andere beddengoed (behalve Aspen die kan worden gebruikt zonder problemen) omschreven als zacht of aromatische houtsoorten zoals ceder of grenen dodelijk een hamster zijn.
 • Als ze dunne ontlasting (slappe kak) of spullen vast aan hun bottom, bel een dierenarts onmiddellijk! Dit is een teken van een groot aantal ernstige klein dier ziektes of natte staart in Syrische hamsters.
 • Dwerg hamsters moeten paarsgewijs worden gehouden. Ze moeten echter wel uit hetzelfde nest of ingebracht bij jong. Als ze beginnen te vechten, ze scheiden. Introductie van twee volwassen dwerg hamsters (of enige vorm van hamsters, wat dat betreft) is gevaarlijk. Ook zeker zijn ze van hetzelfde geslacht (tenzij je graag om voortdurend te gaan met nieuwe nesten van hamster pups).