Wki

Hoe een patch naaien op een uniforme

Of het nu voor militaire, openbare dienst, een baan, of een verkennerstroep, veel mensen dragen uniformen met patches als insigne. In dit artikel wordt beschreven hoe u een patch naaien op een uniform met de hand met aa naald en draad.

Stappen

Hoe een patch naaien op een uniforme. Wassen, drogen en strijken voordat u begint.
Hoe een patch naaien op een uniforme. Wassen, drogen en strijken voordat u begint.
 1. 1
  Wassen, drogen en strijken voordat u begint. Als het een nieuw uniform, zorg ervoor om minstens een keer wassen en te drogen voordat het naaien op de patch, anders wordt het materiaal zal stelletje ongelijk na de eerste wasbeurt en droog cyclus. Het is ook een goed idee om de plaats waar de pleister is voordat u begint te naaien worden geplaatst strijken.
 2. 2
  Krijg een naald en draad. Kies draad die ofwel de kleur van de uniforme of de kleur van de rand van de pleister.
 3. 3
  Plaats de patch waar u het wilt gaan.
 4. 4
  Probeer op het uniform met de pleister hield op met een veiligheidsspeld. Dit is om te controleren of het correct is geplaatst. het kan helpen om iemand anders te bevestigen met u.
 5. 5
  Gebruik een veiligheidsspeld of rechte pin om de patch te houden van waar u wilt gaan.
 6. 6
  Knip een stuk draad. Als je niet erg vertrouwd met naaien, beginnen met een stuk draad niet langer zijn dan 18 inch (45cm). Langere stukken hebben de neiging om verstrikt raken en zijn moeilijker om mee te werken dan korte.
 7. 7
  Rijg de naald en leg een knoop in het uiteinde van de draad.
 8. 8
  Steek de naald door de uniforme onder de pleister om de eerste steek te starten. Het moet zo worden geplaatst dat de uiteinden van de draad die buiten de knoop onder de pleister zal worden verborgen en zullen niet steken.
 9. 9
  Plak de naald terug door de uniforme en vangen de rand van de pleister met de naald. Zet de naald terug door de uniforme ongeveer 1/4 "(6 mm) weg U heeft uw eerste steek gedaan;. Wordt het makkelijker van hier!
 10. 10
  Verder stikken van de patch op de uniforme helemaal rond de rand van de pleister. De pennen.
 11. 11
  Wanneer u helemaal hebben genaaid rond de rand van de patch, knoop de draad af en haal de naald door tussen de patch en het uniform. Snijd de uiteinden van de draad buiten de knoop tot ongeveer 1/2 "(1 cm) lang. Tuck ze onder de pleister.
 12. 12
  Allemaal gedaan!

Tips

 • Als het moeilijk is om de naald druk door de gehele dikte van de patch en het uniform, gebruik dan een vingerhoed om uw vingers te beschermen.
 • Leert kind om zijn of haar eigen flarden naaien als ze oud genoeg zijn. Het is een nuttige vaardigheid te leren kennen en vergelijkbaar met naaien op een knop. Plus, het geeft hen een kans om de details van hun uniformen te leren en zijn trots op de badges die zij hebben verdiend.
 • Als rechte pennen laat de patch te golvende voor eenvoudig naaien, kunt u nieten tijdelijk op zijn plaats en verwijder de nietjes na het naaien. Plakvlieseline kan ook gebruikt worden om "tack" de pleister op zijn plaats tijdelijk totdat je kunt steek deze in de machine.
 • Een gestreken en genaaid patch ziet er goed uit voor vele jaren en na honderden wasbeurten.
 • Het kan makkelijker zijn om ijzer-on te gebruiken fusing tape om de patch in plaats hechten van naai het op (zie Hoe kan ik een patch met ijzer-on fusing tape hechten voor details.
 • Als de patch plaatsing gebied is bereikbaar met naaimachine voet, kunt u het naaien met een naaimachine. De bovendraad moet overeenkomen met de rand van de patch waar u naait en de onderste draad moet worden gekozen aan de achterkant van het materiaal aan te passen.
 • Een handschoen of leer naald is een uitstekende naald te gebruiken voor het naaien op een patch.

Waarschuwingen

 • Veel organisaties zijn nu de productie patches die zijn gemaakt om te worden gestreken op, dus misschien wil je om te controleren of deze functie voor het naaien van de pleister op de hand.
 • Als je alleen vertrouwen op strijken uw patch zal, na verloop van tijd, opstaan ​​en scheiden van uw kledingstuk. Afhankelijk van wat je doet tijdens het dragen van je uniform een ​​patch kan raken op scherpe randen en takken en naaien versterkt zijn obligatie.

Dingen die je nodig hebt

 • Draad in kleur of uniform of rand van patch
 • Schaar
 • Naald
 • 1 of 2 rechte pennen of veiligheidsspelden
 • Optioneel: draaddoorhaler en / of vingerhoed