Wki

Hoe een kind te leren om een fiets te rijden

U kent het gezegde: "Het is net als fietsen"? Nou, je moet leren om te rijden voordat je een kans om te vergeten kan hebben. Onderwijs van uw kind kan hard zijn, maar het kan worden gedaan. Er zullen twee methoden besproken, de eerste die het gebruik van zijwieltjes, de tweede zonder. Mensen hebben betoogd dat zijwieltjes zijn niet de beste manier om een ​​kind te leren om te beginnen met rijden op een fiets, want ze zijn moeilijk te manoeuvreren rond hoeken. De tweede methode is gericht op het leren balanceren op een fiets, door het verwijderen van de pedalen.

Stappen

Hoe een kind te leren om een fiets te rijden. Stimuleer je kind om zijn of haar fiets te rijden.
Hoe een kind te leren om een fiets te rijden. Stimuleer je kind om zijn of haar fiets te rijden.

Zijwieltjes methode

 1. 1
  Stimuleer je kind om zijn of haar fiets te rijden. Vertel je kind hoe leuk het is om een ​​fiets te rijden. Het goede voorbeeld door het rijden uw eigen fiets en het hebben van een goede tijd. Zorg ervoor dat u altijd draag je helm! Wanneer uw kind krijgt op de fiets laten zien hoe leuk het is. Vertel hen niet om hun voeten op de grond en laat ze zien hoe je pedaal.
 2. 2
  Rust uw kind met de juiste veiligheidsuitrusting. Koop een helm en een set van knie-en elleboogbeschermers voor uw kind. Zorg ervoor dat elke keer dat je kind oefent met zijn / haar fiets die ze dragen veiligheid vistuig. Dit leert goede veiligheid gewoonten.
 3. 3
  Hechten zijwieltjes aan de fiets van uw kind. Zijwieltjes maken leren rijden veel gemakkelijker en veiliger.
 4. 4
  Laat ze zien hoe ze de fiets te monteren, door het gooien van een been over het achterwiel en die zich over de middenbalk. Help ze in de stoel. Zorg ervoor dat de hoogte is zo ingesteld dat ze hun voeten kunnen houden op de grond terwijl het zitten op de stoel. Voor de eerste fietstocht met zijwieltjes, houd uw hand onder de stoel achter hen, of op de fiets naar je kind te troosten. Blijf dicht bij je kind totdat ze voelen zich meer comfortabel met de fiets en komen om te genieten van de rit. Na een paar weken, kan je door naar de volgende stappen die meer specifiek zijn in de richting van het onderwijs van uw kind naar een tweewielige fiets te rijden.
 5. 5
  Houd de fiets rechtop, terwijl ze zich comfortabel met zittend op de fiets. De eerste twee wielen fietstocht zal een beetje intimiderend om uw kind te zijn, dus spreek woorden van aanmoediging langs het proces.
 6. 6
  Laat het kind zetten hun voeten op de pedalen en begin langzaam te trappen. Blijven om de fiets rechtop te houden. Misschien wilt u deze en de volgende paar stappen voor de eerste keer op gras om een ​​zachte landing voor de onvermijdelijke eerste val zorgen doen.
 7. 7
  Duw zachtjes en hen te helpen te verhogen snelheid genoeg dat de fiets rechtop zonder steun kan blijven. Niet loslaten nog!
 8. 8
  Vraag het kind of ze zijn comfortabel en veilig voelen. Hen gerust te stellen dat ze goed doen. Vertel ze dat je gaat om te laten gaan van de fiets en ze zullen blijven gaan op hun eigen.
 9. 9
  Laten gaan van de fiets geleidelijk, maar lopen of rennen langs de fiets, zodat je kind weet dat je bent er nog. Blijven aanmoediging en steun te bieden, maar probeer niet om ze te corrigeren.
 10. 10
  Help hen omhoog nadat ze vallen. Zorg ervoor dat ze geen kwaad zonder schrikken ze. Help ze weer op de fiets om opnieuw te proberen.
 11. 11
  Rijden met hen of lopen langs voor de eerste paar keer dat ze gaan op hun fiets. Er zullen nog vele, vele watervallen, en uw kind kan uw hulp willen.
 12. 12
  Gebruik de "handdoek methode" om uw kind te leren hoe het evenwicht op de fiets. Wikkel een grote badhanddoek rond de taille van uw kind en draai de uiteinden een grote zachte "touw" achter hem / haar te vormen. Weet de handdoek niet verdraaien te strak. Houd de handdoek touw stevig vast door de uiteinden en joggen langs achter de fiets, terwijl je kind rijdt en saldi op de fiets door hem / haarzelf. Houd de fiets of uw kind, maar gebruik de handdoek om voorzichtig hun evenwicht te houden zoals ze trappen langs. Deze methode is veel effectiever dan je vast te houden aan de fiets als uw kind de juiste balans bijna uitsluitend op hun eigen moeten vinden, terwijl de handdoek biedt een "vangnet" ze kunnen leunen tegen moeten ze beginnen te kantelen.
 13. 13
  Bevestig een korte touw om de zadelpen. Dit kan in eerste instantie worden gebruikt als een handvat om de motor rechtop houden terwijl ze leren in evenwicht. Als hun evenwicht vaardigheden groeien, kunt u laat meer speling in het touw, maar toch hebben de mogelijkheid om ze te vangen en te voorkomen dat ze vallen door strak het touw omhoog.

Geen training wiel methode

 1. 1
  Verwijder de pedalen en hebben het kind "scoot" rond. Dit kan duren voor een week of twee indien nodig. Zet de pedalen weer aan en laten het kind hoe ze werken.
 2. 2
  Zie stap 5 en volgende van methode een voor uw kind aan te moedigen om de fiets met pedalen.

Tips

 • Dwing je kind om een ​​fiets te rijden als ze niet willen. Als ze niet geïnteresseerd zijn, zullen ze niet uit hoeveel je hen dwingen om te proberen niet te leren.
 • Als alternatief, afhankelijk van de leeftijd van uw kind, koop een pre-bike. Dit is een lichtgewicht tweewieler, maar zonder de complicatie van pedalen, etc. Het kind leert te balanceren, scoot en dan glijden langs, mogelijk vanaf zeer jonge leeftijd. Als je kind klaar is kun je dan de invoering van een fiets met pedalen.
 • Het kan enkele dagen of weken duren voordat uw kind met de fiets alleen kan rijden. Ze niet overhaast, bieden enkel ondersteuning op welke snelheid ze het meest comfortabel leren op.
 • Om vallen te voorkomen, adviseren uw kind om te zetten in de richting van hun val (dwz als ze vallen op hun linkerkant, draai handvat balken aan de linkerzijde. Als ze vallen naar rechts, draai handvat bars aan de rechterkant. Dit automatisch ervoor zorgen dat ze zichzelf corrigeren. Als kinderen overgang van zijwieltjes aan een tweewieler, onderhouden ze de logica om "draai in de richting waarin ze willen gaan". Dit werkt tegen hen wanneer op een twee wiel fiets. Geef deze methode een keer te proberen, het werkt.
 • Een andere goede methode is om de pedalen van de fiets (denk aan de linker pedaal wordt omgekeerde schroefdraad) te verwijderen, en hebben het kind rijden als dat. Zij zullen hun voeten gebruiken om zich voort te bewegen langs de weg, en uiteindelijk nemen hun voeten de weg als ze klaar zijn om evenwicht te brengen. Vervang vervolgens de pedalen en laat ze rijden normaal.
 • Echter, als uw kind niet comfortabel voelt de fiets vertel ze dan dat ze niet hoeven te als ze niet willen, vooral als ze bang zijn.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw kind de fluwelen handschoenen te dragen tijdens de training.
 • Zorg er altijd voor uw kind een helm dragen tijdens het rijden hun fiets.
 • Zorg ervoor dat de remmen goed werken en de banden in goede omstandigheden.
 • Probeer oefenen op gras in plaats van bestrating. Het gras geeft tractie en stabiliteit.

Dingen die je nodig hebt

 • Correct gedimensioneerde fiets
 • Veiligheidshelm
 • Kid handen handschoenen
 • Zijwieltjes
 • Grote zachte badhanddoek