Wki

Hoe een auto luchtverfrisser maken

Terwijl je zou kunnen kopen goedkope luchtverfrissers uit de winkel, er is iets voldoening over je eigen maken van gerecyclede voorwerpen rond het huis. Bovendien kunt u uw eigen geur luchtverfrisser met de geur je eigenlijk wilt. En je weet de werkelijke ingrediënten, iets wat je niet kunt zeggen over de meeste commerciële auto luchtverfrissers. Dit project is eenvoudig en leuk, maak zoveel als je wilt en misschien geven enkele als cadeau.

Stappen

Hoe een auto luchtverfrisser maken. Monteer de onderdelen die nodig zijn voor dit project.
Hoe een auto luchtverfrisser maken. Monteer de onderdelen die nodig zijn voor dit project.
 1. 1
  Monteer de onderdelen die nodig zijn voor dit project. Deze worden hieronder vermeld onder "Wat je nodig hebt". In het bijzonder, gebruiken recyclebare items om deze zo duurzaam project te maken als mogelijk.
 2. 2
  Ontwerp het sjabloon voor de luchtverfrisser. Typische ontwerpen omvatten boom vormen of staat, provincie of land vormen, voedsel vormen, etc. maar een ontwerp dat u zou willen maken is prima. Je zou zelfs kunnen overwegen een speciaal woord dat iets speciaals voor u, zoals "Love" of "Joy" betekent.
 3. 3
  Knip de sjabloon.
 4. 4
  Plaats de sjabloon op de stof. Knip twee stukken stof.
 5. 5
  Leg de mal op het karton. Knip een stuk karton.
 6. 6
  Lijm het weefsel aan elke zijde van het karton. Laten drogen.
 7. 7
  Druppelen voorzichtig 10 tot 20 druppels van de gekozen olie over elke zijde van de luchtverfrisser.
 8. 8
  Laten drogen.
 9. 9
  Sla een gat in de bovenkant van de luchtverfrisser. Rijg het lint, touw of opknoping punt. Verlaat unknotted.
 10. 10
  Hang de luchtverfrisser van de achteruitkijkspiegel in de auto. Knoop op zijn plaats over de spiegel handvat, als je zo doet, pas zo aan dat het niet interfereert met uw standpunt.
 11. 11
  Vernieuw de luchtverfrisser regelmatig. Gewoon schar of drop meer olie druppels op de luchtverfrisser wanneer het begint te zijn aroma verliest.

Tips

 • In plaats van olie, zou je parfum gebruiken.
 • De luchtverfrisser kan worden versierd met geslepen stukjes indien vond; iets zitten rond in de ambachtelijke of naaien mand.
 • Als u niet wilt dat de luchtverfrisser opknoping van de spiegel, vind een ander deel van de auto op te hangen uit, zoals de kapstok of de hand houdt of gewoon laten zitten ergens als de lade van dranken of voor een deur broekzak.
 • Maak de Air Freshner elke vorm die je wilt. Als je stumped voor een unieke vorm, check out clip art online of zelfs kleurboek van een kind voor eenvoudige vormen uit te snijden.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig waar je hangen de luchtverfrisser! In veel gebieden is het verboden om iets opknoping van uw achteruitkijkspiegel, ook al zie je ze hebt, dit is nog een reden om over te worden getrokken, gaf een citaat en een boete betalen.

Dingen die je nodig hebt

 • Karton (recyclen een oude doos, een bestand cover, ongewenste board, etc.)
 • Fabric, gerecycled
 • Niet-toxische geschikte lijm voor papier en karton
 • Schaar
 • Perforeren of soortgelijk gereedschap om een ​​gat te maken
 • Lint, touw of garen, een rubberen band is een andere optie
 • Essentiële olie of etherische olie blend of geurolie naar keuze; pipet of druppelaar indien gewenst (optioneel)