Wki

Hoe een Amerikaanse bulldog verhogen

De Europese Bulldog is loyaal, betrouwbaar, moedig en vastberaden. Alert en zelfverzekerd, dit ras oprecht houdt van kinderen wanneer het is opgevoed met hen Het is gekend voor zijn heldendaden in de richting van zijn meester. Ze hebben een sterke beschermende instincten en moeten een stevige, zelfverzekerde, consequente roedelleider. Goed socialiseren en gehoorzaamheid train ze op een vroege leeftijd om te voorkomen dat ze gereserveerd tegenover vreemden. Zonder die sterke-minded roedelleider die de hond kan vertellen wat er van hen verwacht wordt, kunnen ze agressief met andere honden. Ze moeten rond mensen en hun plaats kennen in hun verpakking om echt gelukkig te zijn. Dit ras heeft de neiging om te kwijlen en slobber. Zonder voldoende dagelijkse geestelijke en lichamelijke oefening, zullen ze worden gespannen en kan moeilijk worden te hanteren. Kan agressief zijn als je een Europese bulldog buit te veel.

Stappen

Hoe een Amerikaanse bulldog verhogen. Vaccineren van uw hond als je ze eerst te krijgen en te zien dat ze krijgen jaarlijks boostervaccinaties om weerstand tegen ziekte te handhaven.
Hoe een Amerikaanse bulldog verhogen. Vaccineren van uw hond als je ze eerst te krijgen en te zien dat ze krijgen jaarlijks boostervaccinaties om weerstand tegen ziekte te handhaven.
 1. 1
  Vaccineren van uw hond als je ze eerst te krijgen en te zien dat ze krijgen jaarlijks boostervaccinaties om weerstand tegen ziekte te handhaven. Raadpleeg uw dierenarts over vlooienbestrijding producten en ontwormen van uw hond.
 2. 2
  Voed uw hond een hoogwaardige hondenvoer. Het eerste ingrediënt moet vlees zijn als je een kwaliteitsproduct wilt. Ruw eiwit mag niet minder dan 30 procent en ruw vet ten minste 20 procent. Het vezelgehalte moet 4 procent of minder.
 3. 3
  Socialize uw bulldog met mensen en andere dieren als het jong. Het vaststellen van uw autoriteit over je hond en zeker om het te nemen om de openbare ruimten, waardoor vreemdelingen de kans te aaien en spelen. Het is zeer belangrijk voor u om dominantie vroeg op te stellen. Dit is een zeer dominante ras, en als je niet om "hem laten zien wie de baas is," wordt u een hoop tijd later besteden aan hem praktisch bedelen om te zitten en te blijven. Socialisatie en het verkrijgen van dominantie zal helpen de hond ontwikkelen van een zelfs temperen.
 4. 4
  Start gehoorzaamheidstraining vroeg. Want dit is een dominant ras, is het belangrijk om in staat om uw bulldog controleren door alleen spraak. Positieve bekrachtiging zal verder dan het fysieke gaan, want dit ras is te popelen om te behagen. Als je moet discipline, probeer dan de koude schouder benadering - deze hond houdt van je aandacht en het niet krijgen van het is erger dan geen smakken met een krant.
 5. 5
  Geef je bulldog krachtige oefening voor een minimum van 30 tot 45 minuten per dag. Dit is een actief ras, en de hond zal veel activiteit vereisen. Houd het op een leiband wanneer u niet in het openbaar te voorkomen vechten met andere honden.
 6. 6
  Begrijp dat europese bulldogs zijn gevoelig voor bepaalde gezondheidsvoorschriften zoals cataract (troebele ooglens) en heupdysplasie (een misvormde bal en socket in het heupgewricht).
 7. 7
  Verwachten dat mannelijke en vrouwelijke europese bulldogs te groeien tot 22-34 centimeter en wegen als mannelijke en 65 to £ 90 als een vrouwelijke tussen de 100 en 150 pond.
 8. 8
  Weten dat de europese bulldog zal leven tot ongeveer 10-15 jaar

Tips

 • Bij het opvoeden van een hond moet je altijd kalm. Deze regel is een grote factor in het verhogen van een bulldog. Als uw bulldog denkt dat een persoon is bang u of plaatst je in gevaar bent, kan het proberen om de situatie te stoppen en kan mogelijk de betrokken personen gewond. Een bulldog kan je emoties voelen door hoe je jezelf te behandelen.
 • Vroege socialisatie met andere dieren zal helpen minimaliseren een buldoggen agressieve neigingen, maar is geen garantie.
 • Dit ras is niet beter doen in warmere klimaten.
 • Contacteer de Orthopedische Stichting voor Dieren voor meer informatie over heupdysplasie.

Waarschuwingen

 • Tijdens de socialisatie is het erg belangrijk dat u uw hond kijken. Vele malen "gevechten" zijn alleen spelen. Als uw hond is betrokken bij een gevecht en zijn staart kwispelt / gekruld / of om het even wat maar recht, het enige wat je hoeft te maken over de andere hond. Als je de staart van je hond rechtdoor gaan opmerken, is het tijd om te proberen om opnieuw te socialiseren andere dag.
 • Choke ketens weinig doen om een ​​Europees Bulldog vanwege zijn hoge pijngrens beheersen. Een snufje halsband werkt beter.
 • Europese Bulldogs erg, erg sterk. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat, hoewel het niet opzettelijk pijn doen, is het goed mogelijk kan het per ongeluk op een punt. Onthoud altijd, tijdens het spelen met je hond, dat hoe harder je met hem speelt, hoe harder hij denkt dat hij kan spelen met je.
 • Voor absoluut de beste controle, koop een harnas. Het is moeilijk om ze te krijgen in een als ze niet uit zijn gegroeid van de puppy fase (ongeveer 2-3jr), maar als u uw hond kunt bedienen met alleen spraak is het het beste controlemiddel. Merk op dat als je niet kunt beheersen door alleen stem, en zijn niet sterker dan de hond, bereid om rond te worden getrokken - eventueel op je gezicht. Als u denkt dat dit zou kunnen gebeuren, gewoon vasthouden aan de pinch kraag!