Wki

Hoe de zorg voor een stinkdier gespoten hond

Heeft uw hond is bespoten of geweest bij een stinkdier? Laat deze pup stink je huis! Probeer de volgende oplossing om uw hond te ruiken schoon in een mum van tijd.

Stappen

Hoe de zorg voor een stinkdier gespoten hond. Meng ongeveer 3/4 van een grote fles waterstofperoxide met ongeveer 3-6 eetlepels zuiveringszout.
Hoe de zorg voor een stinkdier gespoten hond. Meng ongeveer 3/4 van een grote fles waterstofperoxide met ongeveer 3-6 eetlepels zuiveringszout.
 1. 1
  Gebruik geen water lopen over je hond. Dit verhoogt alleen de stank, en als de hond heeft droge of gebarsten huid, kan de spray krijgen in zijn of haar huid, en veroorzaken branden. Dit ook kan later leiden tot huidproblemen.
 2. 2
  Meng ongeveer 3/4 van een grote fles waterstofperoxide met ongeveer 3-6 eetlepels zuiveringszout. Dit is voor een kleine hond. Voor een middelgrote hond, gebruiken twee keer zoveel, en 3 keer zoveel voor een grote hond.
 3. 3
  Schrob de oplossing voorzichtig over je hond. Niet verlaten in de oplossing voor meer dan 5 minuten. Als zo hierdoor kan vacht van het dier veroorzaken, kan de textuur en de kleur worden beïnvloed. Het is raadzaam om wegwerphandschoenen gebruiken omdat droge of gebarsten huid kan afbramen veroorzaken. Als je dit buiten doet, zal uw huis niet stinken zo veel, en het beter zou zijn voor iedereen.
 4. 4
  Als stinkende aanhoudt, maak wat meer van de oplossing, of bel uw dierenarts voor andere ideeën.
 5. 5
  U kunt ook proberen een zeer effectief product mij aangeraden door mijn dierenarts "doggicleen skunk spuiten". Deze eenvoudige formule krijgt ontdoen van skunk geur op honden zeer effectief zonder agressieve chemicaliën of dure dierenarts rekeningen.
 6. 6
  Probeer uw hond in de achtertuin te houden, als je mist een hek of een zwembad hebben, proberen hem of haar in de kelder te houden (in zijn of haar kooi) of een kamer die je meestal niet gebruiken.

Tips

 • Als uw huis was in de nabijheid van de spray (dwz het stinkdier gespoten op de veranda of onder de fundering), een effectieve manier om de geur binnen (en terug te brengen sommige van uw geestelijke gezondheid) te verwijderen is om een ​​of meerdere "lucht ionisatoren gebruiken "die vrijkomen ozon, maar LET OP: de EPA erkent ademen geïoniseerde lucht is schadelijk voor mens en dier, dus alleen het huis te reinigen met het op tijden waar het pand is ontruimd
 • Ook als het bovenstaande mengsel niet goed werkt, probeer dan het wassen van uw hond in tomatensap en goed spoelen.
 • Een veiligere oplossing is "Biocide Systems 'Skunk 911 Thuis Kit en Skunk 911 Rescue Kit". Ze verwijderen het stinkdier geur - niet maskeren en zijn betaalbaar, niet-invasieve en milieuvriendelijk.
 • Doe wat "levende vallen" out of koop wat Coyote plassen, en zet het op een wattenschijfje en plaats rond de omtrek van uw woning. Dit houdt niet alleen stinkdieren uit, maar wasberen en buidelratten.
 • Sommige mensen melden dat stinkdieren willen graven in hun zachte tuin vuil voor heerlijke wormen en larven, maar dat het planten van een haag van goudsbloemen rond de perimeter ontmoedigt dit gedrag
 • Stinkdieren proberen menselijk afval (net als die dieren in "Over the Hedge"), dus het zou een goed idee om vuilnisbakken te gebruiken met goed sluitend deksel om te voorkomen dat dergelijke verleidelijke geuren van bellen naar stinkdieren en andere dieren zijn.
 • Als u zet een val uit, dan kunt u het graafschap dierenasiel bellen om te komen halen de val met het stinkdier.
 • Gewoon "snuiven voor een stinkdier" is niet altijd een accurate manier om te bepalen of er een in de buurt van uw huis of niet, omdat je misschien te maken hebben met een die is "undiffused" (zou u een mijnenveld te navigeren door te zeggen, " Er is geen kraters hier, dus het moet veilig zijn om een ​​stap te zetten! ")