Wki

Hoe de zorg voor een huisdier eend

Ze kwakzalver. Ze waggelen. Ze zwemmen. Ze eten. Het verzorgen van een eend als een boerderij dier of huisdier kan een verrijkende ervaring te zijn en is relatief eenvoudig, zolang u de stappen in dit artikel.

Stappen

Hoe de zorg voor een huisdier eend. Kopen ten minste twee eenden.
Hoe de zorg voor een huisdier eend. Kopen ten minste twee eenden.
 1. 1
  Kopen ten minste twee eenden. Jonge eendjes zijn de beste keuze, omdat ze zullen snel leren dat uw stal / schuur / land is thuis. Je moet meer dan een te krijgen want eenden zijn sociaal en voelen zich veiliger en gelukkiger in een kudde. Het is een goed idee om een ​​"extra" of twee te krijgen, omdat er vaak eendjes met psychische of groeiproblemen die sterven binnen een week, evenals roofdieren die graag snack op uw huisdieren. Kopen eendjes op Tractor Supply of een lokale supermarkt die eruit ziet als een schone, gezonde omgeving. De eendjes moeten alert zijn, heldere ogen, pluizig, schoon, en in staat om gemakkelijk rond te lopen.
 2. 2
  Bouw een stabiele pen die groot genoeg is voor de eenden om rond te lopen. Eendjes mag niet worden toegestaan ​​om vrij rondlopen totdat ze ongeveer 2 maanden oud, wanneer ze zijn bijna voorbij de rui podium en hun nieuwe veren komen inch Tot dan moeten ze in een schuur worden gehouden, vergoten, pen, of een lege vee waterreservoir met ruimte om te spelen, evenals een schoon bed van hooi onder een warme warmtelamp. Ze moeten altijd toegang hebben tot voedsel en vers water eend. Hun pen moeten regelmatig worden schoongemaakt en hun water dagelijks bijgevuld. De pen moet worden bedekt, zodat ze niet kunnen krijgen en niets (inclusief sneaky katten) kan krijgen inch Een goedkope en functionele pen kan worden opgebouwd uit eenvoudig staande T-berichten in een middelgrote cirkel, stevig vastmaken kippengaas rond de T- berichten, en vervolgens langs de randen met stenen, zodat ze niet kunnen kruipen eronder vandaan. Dit werkt het beste als de onderkant van de pen vuil. Mesh moet over de bovenkant van de pen bevestigd worden zodat er geen katten - of elk ander dier dan ook - kan in-en uitstappen. Als u eigenaar bent van de moeder, zette haar in de pen met de eendjes. Verwijder het gaas voor een korte periode in de dag, zodat ze kan vliegen en gaan buiten de pen, dan als ze wil, laat haar weer aan en zet het gaas.
 3. 3
  Ushe r hen om het te Ushe> spelen in de late namiddag, voordat 's avonds stakingen, terug naar hun hok inluiden hen. In dit stadium, ze zijn nog niet klaar om volledig te worden vrijgegeven, waar ze zal worden geconfronteerd met gevaren van roofdieren. Ze niet een voor een los, maar eerder als een groep.
 4. 4
  De eenden zal snel leren om te komen tot de schuur / pen om gevoed goede kwaliteit eend eten een keer per dag, vooral als u andere eenden die de routine volgen. Op het eerste, de eendjes wanneer ze komen om te worden gevoed, maar nadat ze een stevige greep op het feit dat de pen = voedsel, je moet ze alleen voeden met een ontwikkelde routine van een voeding per dag. Als uw eenden zijn nog steeds hongerig nadat ze het allemaal hebben gegeten, geef ze iets grotere porties. Als ze niet afwerken al hun levensmiddelen, diervoeders iets minder.
 5. 5
  Heb routine thuis check-ups. Tijdens voedertijd, onderzoekt uw eenden en controleren op eventuele gezondheidsproblemen, voor het voeden tijd zijn ze niet zo voorzichtig om je heen. Als u denkt dat er een probleem is, kunt u voorzichtig houd de basis van de hals met de ene hand en het lichaam met de andere om een ​​beter zicht te krijgen. Probeer de eend rustig te houden. Laat je niet zijn vleugels flapperen of losraken terwijl u vasthoudt, want dit zal waarschijnlijk gebeuren als je niet stevig (maar nog steeds zacht) en het kan zich makkelijk verwonden.

Tips

 • Als je volwassen eenden te kopen, zullen ze vaak weg te vliegen op hun eerste dag of twee. Als dit gebeurt, moet u uw best doen om de eend te vinden en mee naar huis, anders wordt het helemaal alleen te zijn en geplukt door roofdieren. Niet schrikken de eend als je kunt helpen, en vang hem met een deken. Houd het met beide handen vast en breng het mee naar huis. Dit is vaak een 2 persoons baan tenminste. Als je eend leert dat huis = voedsel, maak je geen zorgen als het gaat weg. Als het nog in leven is, zal het snel terug komen.
 • Lees alles wat je kunt over eend zorg en eigenaarschap. Storey's uitgeverij heeft geweldige gidsen te verhogen boerderij dieren van alle soorten, waaronder eenden, paarden, kippen en zelfs konijnen. U kunt zelfs kopen eend tijdschriften met nuttige artikelen.
 • Barbarijse eenden zullen genieten van de vijver, maar zal ook genieten van uw buurt en menselijke structuren of hun oude pen. Zij zullen ook hangen rond de foerageergebieden langer dan de andere eenden, in de hoop om meer voedsel te krijgen. Barbarijse eenden zijn frequent flyers.
 • Zoek uit wat voor soort eenden u wilt. U kunt krijgen een Barbarijse, een Mallard, een Europese zwarte, of de traditionele Peking eend. Je kunt zelfs verschillende soorten, zolang je mates voor hen allen. Pekins zal doorgaans massaal met andere Pekins, en ook met een ander type. Zij zullen ook massaal in de volgorde waarin u ze vrijgelaten.
 • Eenden kunnen gelukkig leven met ander pluimvee zoals ganzen.
 • Je moet nooit een eenzame eend - dat is, een zonder stuurman van zijn ras.
 • Pekins vooral genieten van het water en geniet van het gezelschap van andere eenden van hun soort.

Waarschuwingen

 • Niet overvoeren / ondervoed uw eenden. (Zie "Stap 4" voor het voeden van instructies).
 • Laat uw paarden eten eend eten.
 • Eenden zijn prooi; hen te beschermen zo goed mogelijk als ze jong zijn, maar er is niet veel wat je kunt doen als ze worden vrijgelaten. Ze zijn veiliger als ze verblijven in de buurt van de vijver in plaats van in het midden van een weiland.

Dingen die je nodig hebt

 • Twee of meer eenden
 • Kwaliteit eend eten
 • Lage emmer voor het voeden dat ze kunnen bereiken
 • Lage emmer zoet water
 • Pen / schuur / berging
 • Vijver
 • Duck boeken / tijdschriften (optioneel)
 • Een licht om ze warm te houden