Wki

Hoe de kosten van bedrog wegen op je vrouw

] Als je denkt over vreemdgaan op uw echtgenoot, maar denk niet dat het door je gaat raken en dat zou kunnen kost je big time.

Stappen

Hoe de kosten van bedrog wegen op je vrouw. Hoe makkelijker de helft van het afwegen van de kosten van valsspelen op je partner is om de profs af te wegen.
Hoe de kosten van bedrog wegen op je vrouw. Hoe makkelijker de helft van het afwegen van de kosten van valsspelen op je partner is om de profs af te wegen.
 1. 1
  Hoe makkelijker de helft van het afwegen van de kosten van valsspelen op je partner is om de profs af te wegen. Er is maar een: je krijgt om seks te hebben met andere dan je partner iemand. Want dit is de enige factor die aan de positieve kant, denk er goed over na.
 2. 2
  Beschouw het volgende: Wat is uw wens om te willen bedriegen? Waarom niet om je geliefde te praten over de problemen die je hebt, en vertel hem of haar wat je nodig hebt in de relatie?
 3. 3
  Als u niet tevreden bent, laat je partner weten. Het is beter om open te zijn dan om later uitleggen waarom je jezelf niet kon weerhouden van dollen in de eerste plaats.
 4. 4
  Wanneer (niet als) je partner vangt op [en hij of zij zal], liegen er niet om. Vertel hen wat je hebt gedaan. Niemand verdient het om in een relatie waar ze niet worden gerespecteerd.
 5. 5
  Denk na over hoe dit nieuws je partner zou kunnen verwoesten. Denk na over alles wat het zou kunnen verpesten.
 6. 6
  Stel jezelf een aantal eenvoudige vragen: "Ben ik klaar geef mijn echtgenoot / vriend / vriendin?" "Is een nacht echt de moeite waard te verliezen alles wat ik heb en hard voor gewerkt?" "Hoe zal (naam van echtgenoot) voelen over deze, of voelen over mij? ' "Ik heb een kans om deze relatie te laten werken heb alleen, ik ben echt van plan te verspillen het allemaal op een avond die waarschijnlijk zal leiden tot niets toch?"
 7. 7
  Door jezelf deze vragen, en hen naar waarheid beantwoorden, kunt u worden verrast over wat je komt met.
 8. 8
  Vraag jezelf af, hoe zou je, jezelf, voel, als uw echtgenoot in plaats daarvan zou bedriegen? Niemand heeft het recht voor de dubbele moraal.

Tips

 • Vreemdgaan is niet alleen kwaad uw echtgenoot, het beïnvloedt ook je kinderen, ouders, en de rest van je familie.
 • Als je hebt besloten dat je niet wilt bedriegen, vertellen de beoogde tweede partner dit direct en voorkomen dat je in een compromitterende situaties met deze persoon (dwz alleen zijn samen, drinken met deze persoon, enz.)
 • Als u kinderen hebt, denken over de aard van de persoon die u met uw kind op een dag te worden. Wees een goede ouder en rolmodel. Doe geen kwaad je kinderen op die manier.
 • Denk na over gezichtsuitdrukking van uw echtgenoot als u het nieuws dat je ontrouw geweest breken.
 • Wees een volwassene over de situatie. Als je weet dat je gaat om vals te spelen, het fatsoen om de relatie eerst afbreken.
 • Van mening dat u een persoon die niet wil een monogaam leven kan zijn. Als dat zo is, onderzoeken wat er nodig is om ethisch te leven terwijl ze vrij om meerdere partners tegelijk. (Kijk omhoog "nonmonogamy" of "polyamory" op het internet.) Zoek naar andere mensen die zijn zoals jij, zodat je niet kwetsen uw partner (s) door te liegen of misleiding.
 • Waarom sleept deze relatie op eventuele verdere? Als u bereid bent om vals te spelen op je partner bent, laat ze uit deze relatie. Ze zijn al genoeg zal worden gekwetst als ze erachter komen, dus hem niet mee te nemen of haar niet meer pijn. Uw echtgenoot heeft om verder te gaan met zijn of haar leven, in plaats van het verspillen van het op een niet-correcte en ontrouwe persoon.
 • Om de wetenschap te leren achter waarom mensen onbewuste impulsen te bedriegen en hun echtgenoten bedriegen, lees Sperma oorlogen.

Waarschuwingen

 • Als je iets goeds hebt, niet verpesten op iets dat je hele leven kan veranderen voor het erger.
 • Zodra iedereen erachter komt over je vreemdgaan manieren, zult u merken dat er heel weinig mensen aan jouw kant. Niemand zal in staat zijn om u te vertrouwen. Ze zullen altijd aan je denken als een bedrieger en een leugenaar.
 • Als u niet tevreden bent in je relatie niet in blijven uit vrees voor de sloop proces. Man, verdeel, verder te gaan. Je jezelf pijn net zoveel als anderen als je verblijf in een ongelukkige relatie vreemdgaan.