Wki

Hoe bouw ik een stenen fundering


Een stichting kan worden gebouwd voor de gratis uit steen op uw land. Deze perimeter basis van verpakte steen wordt aangeduid als 'het puin loopgraaf'. Het is een stichting die is met succes gebruikt voor duizenden jaren. Niets is zo duurzaam als steen. En als je toevallig geen steen op uw eigendom hebben, gewoon om van een vrachtwagen met grind (ongeveer 150€) - het werkt net zo goed.

Stappen

Hoe bouw ik een stenen fundering. Graaf een perimeter geul langs de grenzen van uw voorgestelde gebouw.
Hoe bouw ik een stenen fundering. Graaf een perimeter geul langs de grenzen van uw voorgestelde gebouw.
 1. 1
  Graaf een perimeter geul langs de grenzen van uw voorgestelde gebouw. De geul moet ongeveer 1.5 "breed en diep genoeg zodat deze onder de frostline. Gebruik een pick / houweel te breken van de bodem, en een transfer schop om schop het uit. De bodem kan worden gebruikt als vulling voor de opbouw van de rang binnen de stichting, of buiten het aan helling het land down en uit de buurt van de woning. Als de geul diepte wordt ruw uit, gebruik dan een vierkant-ended schop om de bodem te schrapen, zodat de vloer van de sleuf blijft verpakte en ongestoord.
 2. 2
  Stel eerst in de grootste stenen. Als je rotsblokken, of zoiets als deze geharde quickcrete zakken te gebruiken, leg ze op de bodem van de sleuf, zoals deze:
  • Verder te zetten in de grootste stenen je kunt tillen en passen in de sleuf. De steen moet geleidelijk kleiner te krijgen als je vult richting de top.
 3. 3
  Pak het strak. Alles moet passen als een puzzel - pond rotsen in met een hamer waar je moet. Stedeling kan ook gebruikt worden, en verscheurd asfalt secties van wegen. Als u met behulp van oude betonnen blok, het opsplitsen in platte stukken met een hamer.
 4. 4
  Bedekken met grind, en tamp. Zorg ervoor dat u swish het grind rond met uw handen in alle spleten in puin.
 5. 5

  Leg elke pijp of leiding naar beneden en pak omheen met stenen. Voor de goede orde, leggen een extra waterleiding, en beide 2 "tot 3" graywater en 4 "blackwater pijp, voor het geval je wilt binden in hen op een bepaald punt.
 6. 6
  Zet in de stengel muur van uw keuze, om uw gebouw hoog boven de grond te houden. Als u verder wilt gaan in dezelfde lage kosten, groen, website-geoogst, ultra-duurzame traditie, doe een Earthbag stengel muur. Dit is rijen van polypropyleen zakken zaad gevuld met vuil of rots, met stroken van prikkeldraad lopen tussen elke rij voor de treksterkte. In de standaard Earthbag steelwand de onderste rijen zijn samengesteld uit zakken van aangestampte aggregaat (zand, grind, rotsen, enz.), en de bovenstaande rijen zijn gevuld met een gestabiliseerde aarde mix - je vuil vermengd met ofwel cement of kalk, en mag te genezen totdat het verhardt tot rock. De stengel muur bij gerede is bedekt met kippengaas en gepleisterd voor laterale kracht en de poly zakken beschermen. Earthbags zijn breed en zijn uitstekende steel muren voor alternatieve bouwsystemen, zoals cordwood metselwerk en baal stro - evenals muren van earthbags zelf!

Tips

 • Er zijn twee manieren om het water buiten te houden van uw loopgraaf. Men is voor een groot dakoverstek hebben en zorg ervoor dat de grond hellingen naar beneden en weg van het gebouw op alle punten. De andere is om geperforeerde afvoerpijp lag de hele bodem van de sleuf en zorg ervoor dat het schuin en het allemaal uiteindelijk afgevoerd naar het daglicht.
 • De steel wand kan aan het puin loopgraaf worden gebonden door stampende stang naar beneden en er doorheen, dan is het vullen van de lacunes in uw blok met beton. Als je doet Earthbag stam muren, kan staaf worden gestampt naar beneden en via hen het zelfde, en zodra de stabalized aarde mix kuren zal de roede onroerende geworden.

Dingen die je nodig hebt

 • Pick / Mattock
 • Transfer Shovels
 • Werkhandschoenen
 • Hamer
 • Kruiwagen
 • Hand Sabotage