Wki

Hoe aan onbenullige trein uw puppy met een bel

Onderwijs van uw pup om een ​​bel te gebruiken om u te vertellen wanneer hij nodig heeft om weg te bespaart veel tijd, energie en stress in vergelijking met andere vormen van inbraak. Het biedt ook ervaring het trainen van uw hond in de vroege stadia van ontwikkeling.

Stappen

Hoe aan onbenullige trein uw puppy met een bel. Hang een bel op de deur die leidt naar de buitenkant van uw huis.
Hoe aan onbenullige trein uw puppy met een bel. Hang een bel op de deur die leidt naar de buitenkant van uw huis.
 1. 1
  Hang een bel op de deur die leidt naar de buitenkant van uw huis. Met behulp van een haak of overstag, hang hem aan de deur jam dichtst bij de opening zijkant en laag genoeg voor uw pup te bereiken met zijn poot en neus. Klokken kunnen ook worden opgehangen aan de deurknop met een schoenveter of string.
  • Laat uw pup de klokken zodra je ze hangen. Vertrouwd hem met de klokken door het houden van een aantal traktaties naast de toeters en rinkelen ze op hetzelfde moment.
 2. 2
  Elke keer dat u uw pup nemen, hem aanmoedigen om de klokken luiden. Toon hem de klokken telkens als hij de deur uitgaat. Gebruik een commando als "Bells!" of "Ring!" om hem te helpen de klokken associëren met naar buiten en gaan potje staat. Voorzichtig neem zijn poot en raak het aan de bel. Schud zijn poot om het lawaai te maken en zeggen dat je zin of woord. Onmiddellijk de deur te openen bij het luiden van de bel.
  • Zorg ervoor dat de klokken worden gebeld, ook als u aan het doen zijn de beltoon.
 3. 3
  Wees consistent. Binnen een paar dagen, moet u hoort uw pup het luiden van de bel en vind hem geduldig zitten bij de deur.
 4. 4
  Als uw puppy niet dit uit, probeer deze alternatieve methode:
  • Smeer een beetje kaas (of andere traktatie) op de bel. Als uw pup raakt de bel, zelfs als het niet overgaat op het eerste, onmiddellijk geven de pup een smakelijke traktatie.
  • Herhalen zodat de pup weet dat een traktatie volgt de bel te raken, dan bel rinkelen.
  • Tot slot, open de deur met de pup kijken, en drop smakelijke traktaties op de grond aan de andere kant van de deur, zodat uw puppy weet de traktaties zijn er.
  • Sluit de deur. Moedig de pup aan de bel, en dan meteen de pup te belonen doordat de pup te gaan door de deur naar de traktaties aan de andere kant eten. Nu uw pup weet hoe krijg je om de deur te openen en neem hem mee naar buiten.
 5. 5
  Oefening baart kunst. Houd de routine consistent. En, moet u dezelfde consistente uitdrukking te gebruiken voor de cue aan onbenullige gaan (zoals "Ga potje!") Na vaststelling van uw pup tekenen van hoeft te gaan zodra hij is buiten. Nadat hij klaar is, beloon hem met mooie woorden en een traktatie.

Tips

 • Voor extra effectiviteit, geef je puppy een kleine traktatie zodra hij doet zijn bedrijf. Dit moedigt hem aan om snel te gaan, in plaats van om elk grassprietje ruiken voor de perfecte plek. Dit helpt ook bij slecht weer, wanneer de hond niet hoeft te zijn voor een lange tijd.
 • Vergeet niet om ervoor te zorgen dat de klokken luiden en je zegt klokken, elke keer dat je de pup langs hen heen. Een voorgestelde zin zou kunnen zijn "Wil uitgaan? Ring de bel!"
 • U kunt de klokken met u als u en uw hond te reizen en te verblijven op een andere locatie. Stuur de klokken met de hond als hij blijft op een ander huis terwijl u weg bent. En tenslotte, als je moet een nieuw huis te vinden voor uw hond, uit te leggen dat uw hond bel getrainde zal uw hond meer adoptable maken. Stuur de klokken met uw hond naar zijn nieuwe thuis.
 • U kunt deuren veranderen zodra de pup begrijpt het doel van de bel. Echter, om te beginnen, consistentie zaken het meest, dus plaats de bel op dezelfde deur totdat de pup is duidelijk over het doel.
 • Zodra de hond heeft de bel truc naar beneden, zet een deken neer voor de pup om zijn voeten te vegen. Laat hem zien hoe, geef hem dan een traktatie. Hij zal niet volgen in vuil.
 • Soms pups zal ring de klokken voor de lol. Het is belangrijk dat u uw pup nemen elke keer als hij belt de klokken, zelfs als hij niet hoeft te gaan. Uiteindelijk het plezier zal opraken en hij zal de truc kennen.
 • Als de buitendeur is op enige afstand van woonvertrekken van het huis, hebben twee of meer klokken. Leer eerst je hond aan de bel bij de buitendeur. Dan hangen klokken in de woonvertrekken, en moedig uw hond aan ring die bel om te vragen om uit te gaan. Het woongedeelte klokken kan worden opgehangen aan een stoel of kast deurknop. Hierdoor kan uw hond om te vragen om uit te gaan en staan ​​waar hij is in het huis, en waar u de bel hoort. Zeggen dat de zin in een gelukkig, opgewonden stem, "Wil gaan? Ring de bel!"
 • Koop een kerstversiering met een platte zware plastic basis en vijf grote klokken met een metalen ring die gaat over de deurknop. Dit soort klok is niet alleen veiliger dan een opknoping een, maar het werkt goed, zelfs als de pup niet vangen op om onmiddellijk het luiden van de bel. Uw hond kan beginnen door plopping door de deur, en dat er maatregelen zullen ertoe leiden dat de klokken te luiden.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat de string die de bel niet lang genoeg is om te bereiken rond de nek van uw hond (of rond de nek van alle katten die je hebt in het huis) en dat het veilig genoeg is dat uw hond niet naar beneden te trekken en eet de bel.
 • Wees voorzichtig met hoe je de klokken hechten aan het deurkozijn. Zorg ervoor dat wat je ook gebruiken niet te veel uitsteken, of is te scherp.

Dingen die je nodig hebt

 • Bells
 • Iets om klokken hangen met (lint, pijpenragers, enz.)
 • Een tijdelijke haak om de klokken hangen
 • Behandelt