Wki

Hoe aan onbenullige trein uw kind

Zindelijkheidstraining is niet alleen over het onderwijzen van een kind om het potje te gebruiken, maar ook het leren van uw eigen stijl van ouderschap in het proces!

Nadat je werkt door het hele proces, kunt u achterover leunen en ontspannen! Dan herinner, de squishy kleine plastic geluid van je kleine man die niet kon schelen of hij gepoept in zijn luier zal worden vervangen door "ik moet gaan onbenullig... NOW!", En u lopen voor de dichtstbijzijnde badkamer hopen dat het gratis is.

Stappen

Hoe aan onbenullige trein uw kind. Wees niet te popelen om je kleintje uit de luiers / luiers.
Hoe aan onbenullige trein uw kind. Wees niet te popelen om je kleintje uit de luiers / luiers.
 1. 1
  Wees niet te popelen om je kleintje uit de luiers / luiers. Hoewel het handig om een ​​zindelijk kind hebben kunnen zijn, soms is het niet zo handig voor het kind (of de volwassene).
 2. 2
  Wacht tot u beiden klaar. Aan onbenullige trein, moet je een hoop tijd, geduld en energie! Sommige mensen zo vroeg als 3 maanden beginnen, anderen voelen dit is belastend voor het kind en laat meer time.Most kinderen klaar zijn met 2 tot 3 jaar oud.
  • Zoeken naar tekenen dat uw kind klaar is om onbenullige trein. Dergelijke verschijnselen zijn onder meer een belang in het gaan naar het potje, de mogelijkheid om zichzelf te uiten en volg de aanwijzingen, en het vermogen om te trekken zijn broek omlaag en omhoog.
 3. 3
  Introduceer het potje voor het maken van uw kind gebruiken. Plaats het in een speeltuin, zodat je jongen op zitten en spelen rond het terwijl hij gewend raakt aan het potje.
 4. 4
  Kies een specifieke tijd of tijden van de dag waarop u uw geliefde op of in de voorzijde van het potje. Deze kunnen zijn: na het wakker worden, voordat een dutje, na de lunch, voor het slapen gaan. Het kan een keer per dag of meer dan dat, maar probeer het in overeenstemming te houden. Een goede keuze voor het tijdstip van de dag is er een die goed zal werken met het schema van de belangrijkste verzorgers van het kind. Als je zindelijk een zuigeling, zeker om de baby te ondersteunen voor de veiligheid.
  • Beslissen wanneer een goed moment zou zijn om officieel onbenullige trein. Zindelijkheidstraining moet zo worden gepland dat je gefocust bent op het project en je kleintje weet wat te verwachten. Plan niet verlaten van het huis voor ongeveer 3 dagen. Het is heel moeilijk om onbenullige trein onderweg of tijdens het boodschappen doen. Als je wel ergens heen, neem een ​​klein potje in de auto met u voor noodsituaties.
 5. 5
  Realiseer je dat de eerste dag of twee kan frustrerend zijn. Maar zodra je baby doet het en je tekenen van goedkeuring en opwinding te tonen, zullen de baby willen het over doen en dan om je gelukkig te maken.
 6. 6
  Vergeet niet dat zindelijkheidstraining voor elk kind kan traumatisch zijn. Voor een klein kind, het is bijna alsof ze verliezen een deel van zichzelf. Dus wees empathisch en geduldig tijdens dit proces.
 7. 7
  Nodig uw kind om te zitten op het potje om de vijftien minuten. Als je wacht om tekenen te zien, kan je ze missen omdat kinderen meestal urineren tijdens het spelen. Als uw kind is iemand die verbergt wanneer hij gaat naar de badkamer, zal het makkelijker zijn om te bepalen wanneer hij klaar is, maar vaker wel dan niet, een kind plast terwijl afgeleid.
 8. 8
  Blijven positief en blijven uw kind aan te moedigen, zelfs wanneer hij ongelukken.
 9. 9
  Toon tonnen enthousiasme tijdens de zindelijkheidstraining proces, en geven veel lof wanneer uw kind succesvol is. Deze emotie gemakkelijk zal zijn om aan te geven bij uw eerste paar verwezenlijkingen, maar blijven enthousiasme tonen totdat uw kind volledig wordt opgeleid.
 10. 10
  Laat het kind zitten op het potje wanneer je doet. Maak je geen zorgen of ze gaan of niet. Als ze dat doen gaan naar de badkamer, feliciteren hen. Als ze niet gaan, wijzen op wat een goede kans in het was en hoe spannend het is dat ze zaten op het potje, net als mama en papa. Hou het kalm en kwestie van feit.
 11. 11
  Probeer niet om boos of tonen teleurstelling als het niet meteen gebeuren. Ieder kind leert in zijn of haar eigen tijd en plaats. Er is geen haast om onbenullige trein. Zodra uw kind is een grote jongen of meisje, zal hij of zij niet een baby ooit weer. Geniet van het hebben van de baby voor een jaar of twee... of drie.
 12. 12
  Begin verlaten luier van het kind af voor een paar uur per dag als je bent thuis, zodat ze kunnen leren om de interne gevoelens van hoeft te gaan met de uitkomsten betrekking hebben.
 13. 13
  Wanneer uw kind doet het goed thuis, koop wat onderbroeken of all-doek training broek. Praat over de onderbroek een stuk, laat het kind kijken naar hen en voelen hoe zacht ze zijn. Vertel hen "Mama en papa slijtage onderbroeken en houd ze droog. Mama en papa gaan in de wc elke keer."
 14. 14
  Probeer snel een boodschap doen of een wandeling rond het blok (15 minuten-30 minuten tops) in het ondergoed en zodra je thuis komt, nemen ze af. Als het goed gaat worden opgewekt, als uw kind ging naar de badkamer in het ondergoed, veranderen ze en probeer het later opnieuw. Niet straffen of handelen overstuur.
 15. 15
  Feliciteer je kind wanneer hij vertelt over de drang om te gaan. Zeggen "dank u", "dat is geweldig!", Of een andere vorm van aanmoediging die je je comfortabel voelt met.
 16. 16
  Wanneer u uit, neem uw ​​kind naar openbare toiletten en laat ze ze proberen het uit. Hou het licht en niet druk hen om te gaan als ze niet klaar.
  • Als ze droog zijn of vrij droog meeste dagen, kan uw kind klaar te zijn voor dutje en 's nachts-training. Als dat zo is, koop kussens (minimaal 3, zodat u ze gemakkelijk kunt veranderen) en krijgt het soort dat zijn zachte gevoel en hebben een plastic laag binnen en zet het op de top van het onderste vel. Zet een potje naast het bed of wieg. Zodra het kind wakker wordt en vraagt ​​om u, zet hem of haar op het potje. Als ze in het bed, verandert het pad en niet een big deal van maken.
 17. 17
  Houd de zindelijkheidstraining pad gaan, zodra u aan boord voor de zindelijkheidstraining pad. Dit is het moeilijkste deel voor de meeste ouders. Het is verleidelijk om ze in luiers voor een road-trip of voor een concert of in het huis van de oppas, maar het zal hen verwarren en problemen veroorzaken. Zodra ze in ondergoed zijn uitsluitend voor een week pakken hun veranderende omgeving en op te slaan of te ontdoen van het. Kleed ze op de vloer of op het bed, niet op hun rug op de commode. Je moet ook om hen te helpen te leren om zich af te vragen of ze moeten gaan naar de badkamer-niet gewoon vragen of probeer de hele tijd. Het heeft hun verantwoordelijkheid geleidelijk.
 18. 18
  Zodra ze gaan op hun eigen, kunt u hen helpen alle stappen van de badkamer zelfvoorziening leren. De stappen zijn:
  • Wetende dat je moet gaan
  • Naar de wc of het vragen van een volwassene te gaan naar de badkamer
  • Sluiten van de deur
  • Naar beneden te trekken broek en onderbroek, of het trekken van broek en onderbroek, of push up rok en onderbroek naar beneden trekken, of naar beneden trekken panty's en push up rok en pull-down onderbroek.
  • Zitten op onbenullig of klimmen naar wc (Kan leiden tot een sub-stap van het duwen van een krukje op te klimmen)
  • Naar het toilet gaan
  • Afvegen (Dit kan een moeilijke voor een lange tijd te zijn als u wilt echte reinheid, een natte-wipe makkelijker dan wc-papier kan worden)
  • Opstaan ​​en omhoog te trekken broek / panty's en onderbroeken, pull-down rok enz.
  • Doorspoelen van het toilet
  • Draaien op het water en het wassen van handen met zeep
  • Het uitschakelen van het water en drogen van de handen. Het is nog veel te leren, dus verwacht dat je zal worden in de badkamer een stuk. Hoe meer ze zien dat je het doet hoe makkelijker het zal zijn om te onthouden.

Tips

 • Sommige kinderen hebben een harde tijd met het doen van # 2 op het toilet. Wanneer zindelijkheidstraining, als zij doen het in hun broek, zet de ontlasting in het toilet, en afscheid te nemen van het. Dit kan werken, zodat het kind begrijpt waar het naartoe gaat en ze het zien in actie.
 • Leer je kind om zowel plassen en een ontlasting zitten (als dit kind is mannelijk). Deze manier hoef je niet moet uw jongen twee technieken aan te leren in een keer (dus verwarrend de kleintje in eerste instantie). Hij zal uiteindelijk leren om te plassen opstaan ​​als hij is vertrouwd met het gebruik van de gewone toilet.
 • Roemen de deugden van ondergoed, zodat uw kind zal worden opgewekt om ze te dragen - hij / zij kan hen dragen over luiers soms te voelen "allemaal volwassen." Zoek een aantal leuke onderbroek met patronen of foto's van uw kind zal willen dragen.
 • Je moet denken zindelijkheidstraining als een proces, zoals kruipen of lopen. Het einddoel is geweldig, maar krijgt daar neemt time.Some kinderen getraind binnen enkele dagen, maar velen enkele maanden duren. Het is niet een magische. En geen strategie kan mogelijk passen alle kinderen. Je moet niet vergeten een ding, om te leren deze gewoonte is niet alleen moeilijk voor de ouders, maar om het nog moeilijker te leren voor onze child.If heb je een set van ideeën om uit te proberen, kan een van hen op uw kind.
 • Niet klagen of te straffen uw kind als ze gaat naar de badkamer op de vloer, de meubels, je bed, je nieuwe schoenen, enz. Maak het schoon of je kind te helpen bij het opruimen. Laat ze weten dat je niet boos en dat het niet hun schuld, ze leren en onthouden dat ongelukken gebeuren.
 • Krijgen alle van het kind verzorgers / nanny / oppas / familieleden aan boord met het proces, zodat er samenhang en een gevoel van routine.
 • Niet persoonlijk op zindelijkheidstraining. Terwijl sommige mama's kunnen vergelijken... alle goede mama's en papa's weten dat elk kind, ouder en gezin is anders dan alle anderen in de wereld!
 • Overwegen om je jongen blote dieptepunt tijdens het opleidingsproces. Wees op uw hoede voor ongevallen.
 • Meisjes zijn meestal bereid om onbenullige trein een beetje jongere leeftijd wijs dan jongens. Jongens hebben de neiging om een ​​beetje meer tijd nodig om te rijpen voordat zindelijkheidstraining begint. Dit is een goede vuistregel en niet in beton geschreven.
 • Koop wat leuke ondergoed, zodat uw zoon is enthousiast over de overgang naar de grote jongen podium.
 • Om "ongelukken" te voorkomen is het een goed idee om te trainen jongens zit tegenover het toilet watertank. Ze hebben minder kans op "plezier" hebben door het spuiten van de badkamer. U kunt de status up routine te leren nadat ze erachter te komen wanneer ze nodig hebben om een ​​reis naar de badkamer te maken.
 • Als je tijd hebt, nadenken over hoe je de zindelijkheidstraining situatie gewerkt, omdat het de eerste grote ding om te leren in het leven - wat zou je veranderen? Of niet veranderen? Wilt u meer geduld hebben? Bracht meer ouder / kind keer oefenen? Doorgepraat het wat meer? Lees meer boeken? Haalde de hitlijsten en films? Niet gehaast uzelf of uw kind? Neem dat en gebruiken die in het volgende avontuur: ABC's... lezen.. etc!
 • Als je in een openbaar toilet of weg van huis kunt u of breng een potje met je, breng een stoel adapter met u, of houd de handen van je kind, zodat ze niet in het toilet vallen. Doe wat je kunt om ze te laten comfortabel over naar de wc gaat weg van huis voelen. Als zij niet kunnen gaan, ze niet duwen en loven hen voor het proberen.
 • Echt neem deze tijd om te beseffen hoe je wilt ouder. Wil je meer tijd besteden aan het stimuleren van uw kind? Of wil je meer tijd besteden aan het proberen te onthouden dat uiteindelijk zal ze leren op haar eigen? Of ga je proberen om je partner naar de 'vuile' werk doen? (Ja, zelfs de beste van ons proberen om wezel uit sommige yucky spul). Wil je je kind door het lopen? Krijgt u informatie of vleugel het verzamelen?
 • Maak het leuk. Zittend op het potje is een geweldige tijd voor de baby om te kijken naar bad boeken, spelen met een kleine magnetische tekening speelgoed of kleurpotloden en stickers op papier te gebruiken. Vergeet niet om te verblijven in de kamer met uw baby en gebruik speelgoed dat zijn leeftijd passen.
 • Combineer een paar minuten op het potje met de gebruikelijke routines van het wassen van de handen en het gezicht, drogen van de handen en het gezicht, en zelfs tanden poetsen. Dit kan en moet een tijd voor goede hygiënische gewoonten, wat belangrijk is voor het voorkomen van verkoudheid en ziekte zijn te versterken zijn. Na onbenullig tijd, wassen en drogen van uw eigen handen goed.
 • Als uw kind in voltijdse dagopvang en de dag-zorgverlener heeft een methode voor zindelijkheidstraining, moet je hun methode volgen als thuis.

Waarschuwingen

 • Dwing ze niet om naar het potje.
 • Niet praten over "grote jongens versus babies" of "big girls vs baby's"; Dit kan eigenlijk een enorme negatieve invloed op hun vertrouwen niveaus.
 • Niet noemen ze bedoelen namen, sloeg ze, of dreigen ze over iets.
 • Als u zich zorgen over uw kind te veel ongelukken, overleg dan met uw arts.
 • Zodra ze uit de luiers, niet terug te gaan naar het gebruik ervan.
 • Gebruik geen pull-ups - ze maken training harder in de meeste gevallen.
 • Doen hun toiletbezoek capaciteiten niet te vergelijken met andere kinderen. Het is nooit goed om dingen te zeggen als: "Jenna is nog weinig en ze draagt ​​onderbroek als een grote meid, maar je luiers als een baby te dragen."
 • Niet boos toen, een maand later, je kleine meid of jongen wil luiers opnieuw te dragen. Het is heel gewoon! Het is op geen enkele manier bedoeld naar u persoonlijk (zelfs als ze zegt dat ze haat haar overall en uur later plast in hen).
 • Als uw kind is het hebben van frequente badkamer ongevallen en is 4 jaar of ouder, is het raadzaam dat u hoeft te nemen van uw kind naar een arts meteen en niet negeren. Dit kan een waarschuwing teken van fysieke of psychische problemen.
 • Niet boos op je kind voor ongevallen of zelfs opzettelijke incidenten.
 • Raak niet gefrustreerd met uw kind tijdens de zindelijkheidstraining proces. Vergeet niet dat jongens meestal langer dan meisjes te nemen, en als je geen negatieve reactie zoals boosheid of frustratie zien, dan kun je ervoor zorgen dat uw kind om onwillige, of erger nog, achteruitgang zijn. Net toon empathie en geduld, en hem in staat te blijven oefenen.
 • Vermijd voedsel beloningen omdat ze een ongewenst effect op het voederen gedrag later in het leven kan hebben.

Dingen die je nodig hebt

 • een kind
 • een potje
 • belonen om ze te willen gaan