Wki

Hoe aan levensmiddelen gevaarlijk voor uw hond te voorkomen

Er zijn veel voorkomende op het menselijk tafel die zijn dodelijk voor. Het is essentieel om te weten over hen te voorkomen dat ernstige of dodelijke ziekte in uw trouwe viervoeter.

Stappen

Hoe aan levensmiddelen gevaarlijk voor uw hond te voorkomen. Begrijp dat, hoewel een zekere is niet giftig voor je, dit betekent niet dat het eten is niet giftig voor je.
Hoe aan levensmiddelen gevaarlijk voor uw hond te voorkomen. Begrijp dat, hoewel een zekere is niet giftig voor je, dit betekent niet dat het eten is niet giftig voor je.
 1. 1
  Begrijp dat, hoewel een zekere is niet giftig voor je, dit betekent niet dat het eten is niet giftig voor je. Bepaalde voedingsmiddelen die geen schade aanrichten aan mens kan dodelijk zijn voor honden.
 2. 2
  Vertrouwd te maken met de hoogste menselijke voeding boosdoeners:
  • Chocolade bevat theobromine (a methylxanthine derivaat). Het kan een hond te veroorzaken, hebben diarree, hijgen overdreven, frequent urineren, het ontwikkelen van een grote dorst, een epileptische aanval, tonen hyperactiviteit, krijgen een abnormale hartslag en eventueel sterven. De negatieve effecten zijn afhankelijk van de dosering, de grootte van de hond en het soort chocolade. De meest gevaarlijke soorten chocolade zijn donkere chocolade, bakker chocolade en cacaopoeder. Witte chocolade is niet gevaarlijk, maar het vetgehalte en suiker is niet goed voor uw hond.
  • Cafeïne / garandeert dezelfde voorzorgsmaatregelen als voor chocolade. Cafeïne, zoals theobromine, is een methylxanthine derivaat met vergelijkbaar effect op honden.
  • Alcohol bier, sterke drank, wijn, voedingsmiddelen met alcohol - kan uw hond te doden. Alcohol is een dempende en vertraagt ​​de werking van de lever en de hersenen hetzelfde als voor de mens van een hond. Hoe kleiner de hond, hoe groter het effect. veel kleiner en zijn meer vatbaar voor intoxicatie. Het kost veel minder alcohol een hond vitale organen beschadigen. Slechts een kleine hoeveelheid alcohol kan leiden tot braken, diarree, centraal zenuwstelsel depressie, problemen met coördinatie, ademhalingsproblemen, coma en zelfs de dood veroorzaken.
  • , knoflook en bieslook in alle vormen (droog, rauw, gekookt) bevatten thiosulfaat, die het gastro-intestinale systeem van uw hond kan irriteren. Een relatief hoge dosering (600-800 gram) in een maaltijd of verder uit elkaar over een paar dagen kunnen de rode bloedcellen (hemolytische anemie) beschadigen.
  • Macadamianoten (zowel rauw en geroosterd, evenals macadamia boter) bevatten een onbekende toxine dat motorische problemen kunnen veroorzaken: zwakheid, hijgen, tremoren en gezwollen ledematen.. Vaak in, dus wees voorzichtig met wat je je hond te voeden.
  • Druiven en rozijnen - kan leiden tot nierfalen. Tot dusver is niet bekend wat stof druiven veroorzaakt dit. Wees voorzichtig, omdat rozijnen zijn vaak in de taart en.
  • Avocado - de stof Persin kan braken, diarree en soms hart congestie veroorzaken.
  • Gist - dit verwijst naar het deeg vóór het koken. De gist kan blijven stijgen in de hond maag en veroorzaken pijnlijke opgeblazen gevoel, gas en zelfs breuk van de darmen of maag.
  • Rauw of onvoldoende verhit vlees en - Hoewel er controverse rond de rol van rauw vlees in de voeding van een hond, hebben studies aangetoond dat rauw vlees heeft een hogere kans op het herbergen van schadelijke bacteriën dan gekookte of geprepareerde hondenvoer. Net als bij de mens, moet ervoor worden genomen bij het hanteren van rauwe vlees en de mogelijkheid van besmetting met Salmonella bacteriën en E. coli te voorkomen. Rauwe eieren bevatten een enzym (avidine) die kunnen leiden tot huid-en vachtproblemen voor een hond.
  • Melk - als gevolg van het gebrek aan lactase, kan de consumptie leiden tot een opgeblazen gevoel, gas, diarree en andere spijsverteringsproblemen.
  • Xylitol - dit kan leiden tot leverfalen door de over-afgifte van insuline, braken, lusteloosheid en verlies van coördinatie. Het duurt niet lang om tekenen van bijna leverfalen te zien - maar een paar dagen. Heel voorzichtig zijn als deze stof wordt gevonden in een breed scala van producten, zoals snoep,, tandpasta en gebakken producten.
  • Botten kan leiden tot verstikking, of ze kunnen uit elkaar breken in scherpe stukken die in het spijsverteringskanaal ingediend worden. Kijk voor stevige beenmerg botten die minder kans op splinteren of nylon botten die langzaam slijten.
  • Maïskolf is een van de meest voorkomende manieren waarop een hond kan een geblokkeerde darm te krijgen. De hond bijt van een stuk van de kolf een centimeter lang en slikt het. De maïs wordt verteerd uit de kolf in de buik en de kolf wordt overgelaten aan de dunne darm te blokkeren en voelt als een Brillo pad proberen om zijn weg te schrapen door het spijsverteringskanaal. Dit wordt gezien in dierenarts kantoren vaak en kan de hond als niet operatief verwijderd doden.
  • Zalm en forel hebben vaak een parasiet dat koken niet doden. Het is goed voor de mens, maar honden kunnen schaden.
  • Ham is slecht en kan gemakkelijk dodelijk zijn voor bepaalde rassen (bijv. terriërs), maar mag niet worden gegeven aan een hond. Ham botten zijn vergelijkbaar.
 3. 3
  Kippenbeenderen kan komen te zitten in het dak van de mond
 4. 4
  Controleer het voedsel dat je zorgvuldig te delen. Veel van deze ingrediënten zijn weggestopt in koekjes, brood, cake, jam en andere bewerkte voedingsmiddelen. Het is echt belangrijk om bewust te zijn van wat je het voeden van uw hond metgezel, zodat u deze probleem voedingsmiddelen kunnen voorkomen.
 5. 5
  Zorg ervoor dat uw hond eet een gezonde en evenwichtige voeding. Lees over de juiste voeding voor uw hond type en merk regelmatige bezoeken aan de dierenarts om ervoor te zorgen dat uw hond is in topvorm.
 6. 6
  Minimaliseren snacks uit de menselijke tafel. Het moedigt slechte omgangsvormen van zowel de hond en het menselijke en het vervaagt de lijn tussen wat is goed eten voor het dier is en wat niet. Begin rechts en houd het goed.
 7. 7
  Contact op met uw dierenarts onmiddellijk als u tekenen van zwakte, vergiftiging, gebrek aan coördinatie, lethargie, schuimen of andere ongewone gedrag na het nuttigen van een van deze voedingsmiddelen. Vertraging kan dodelijk zijn, dus aarzel niet.
 8. 8
  Laat uw hond eet huisvuil. Dit kan infecteren of vergiftigen uw hond.

Tips

 • Laat deze lijst en leren ze vroeg wat ze kunnen en kunnen hun hond (en) niet voeden.
 • Als u twijfelt of er al dan niet een bepaald soort voedsel is goed voor een hond, niet voeden. Je bent beter af het opslaan van uw hond een noodsituatie reis naar de dierenarts.
 • Wees zeer voorzichtig bij het nemen van medicatie. Als je er bij neervalt een op de vloer zorg ervoor dat je het te krijgen voordat je dieren doen. Kijk voor kleine voorwerpen en pillen die zijn gevallen op de grond, in de bank kussens, en andere plaatsen als je een huisdier dat zal hebben "roaming-privileges" in het huis.
 • Gekookte brood is oke in zeer kleine hoeveelheden.
 • Veel natuurlijke supplementen bogen knoflook als een natuurlijke vlo preventief.
 • Als uw hond bedelt aan tafel negeer ze ad zullen ze langzaam lopen of gaan vaststellen. Je ma geef ze een klein beetje eten en dan vertel hen om te gaan leggen
 • Bereid voedsel voor de komende tijd hond en train ze om hondenvoer te eten. Veel honden trainingen aangeboden op plaatsen zoals Petsmart bieden zindelijkheidstraining en deze training voor ongeveer 15€ 0,00 in het begin klas.
 • Te veel van bijna alles zal leiden tot huisdieren te braken.

Waarschuwingen

 • Plaats altijd tafelresten en andere vuilnis in een beveiligde container, waar de hond niet kan krijgen om het.
 • Laat nooit uw hond om voedsel te eten of behandelt hij vindt op de grond in het openbaar.
 • Wees ervan bewust dat alleen maar omdat je misschien het eens op een slechte voedsel dat dit betekent niet dat de hond kan consumeren gevoed. Sommige voedingsmiddelen hebben een cumulatief effect en de dosering kan sleutel aan of er sprake is van een fatale of ernstige reactie.
 • Neem je meteen naar de dierenarts als het toont geen tekenen van vergiftiging of een van de bovenstaande volgende verbruik van een van deze voedingsmiddelen beschreven symptomen.
 • Honden zijn geen wilde dieren. De meeste van de rassen die als huisdier worden gehouden zijn gedomesticeerd, wat betekent dat ze werden gefokt onder menselijke zorg en toezicht moeten worden gehouden. Terwijl gedomesticeerde honden ferally kan overleven op een wilde dieet, honden op een dieet waarschijnlijk langer en gezonder leven te leiden.